ERENLER ÖZEL EĞİTİM ANAOKULUNDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUSU

Cumhuritemizin 98. yılını öğrenci ve velilerimiz ile birlikte okulumuzda yapılan tören ile kutladık.

12.11.2021 226

Erenler Özel Eğitim Anaokulu ailesi olarak hazırlamış olduğumuz programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Minik öğrencilerimiz ezberlemiş oldukları Yaşasın Cumhuriyet isimli şiirlerini okudular. Törene katılan tüm öğrenci ve velilerimiz ile birlikte şarkılar eşleğinde Cumhuriyet bayramı Yürüyüşü yapıldı ve hep birlikte  şarkılar söylenerek ve oyunlar oynandı. Öğrencilerimizin Cumhuriyetin ilelebet sürmesi dilekleriyle gökyüzüne uçurdukları kırmızı-beyaz uçan balonlar ile programımız sonlandırıldı.