Different Cultures Common Values (Farklı Kültürler Ortak Değerler) E-TWİNNİNG Projemiz

22.03.2023 99

Different Cultures Common Values (Farklı Kültürler Ortak Değerler)

Okulumuz öğretmenlerinden Kevser Sarı 3-B Karanfiller sınıfı ile Different Cultures Common Values (Farklı Kültürler Ortak Değerler) isimli eTwinning projesini yürütmektedir. Proje, çocuklara yaşadıkları çevreyi tanıma ve geçmişin kültürünü kabul etme fırsatı vermek, çocukların kendilerini özgürce ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelerine olanak sağlamak, farklı kültürlerle etkileşime girerek sosyalleşmeyi teşvik etmek gibi amaçları barındırmaktadır. Türk ve yabancı ortakların yer aldığı proje mayıs ayında son bulacaktır.