MASALCI BABAM (MY STORYTELLER FATHER) E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Büşra ÖSKÜRCÜ tarafından Karanfiller Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte e-Twinning  "MASALCI BABAM "(MY STORYTELLER FATHER) projesi yürütülmektedir.

10.11.2023 53

Çocuğun tüm yaşamı boyunca büyük etkileri olan anne-baba çocuk ilişkisinin temelinde ailenin çocuklarını yetiştirirken benimsedikleri anne babalık rolleri ve aileye yakınlık (anlaşılma, kaliteli vakit geçirebilme vs.) yatmaktadır. Bu projeyle babaların çocuklarıyla daha verimli vakit geçirmelerini sağlamak; özellikle babaları çocuklarına kitap okumaları için teşvik etmek; eğitimi, gelişimi, bilinçlenmeyi toplumun her alanına yayabilmek; çocukları doğru eğitmenin önemini velilerimizin kavrayabilmesini sağlayabilmek, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, potansiyellerinin açığa çıkarmalarına imkan sağlamak amaçlanmaktadır.