" UZAY SERÜVENİ"(SPACE ADVENTURE) E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz Müdür Yardımcısı Ruşen AKGÜL tarafından Nilüferler Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte yürütülen e-Twinning  "UZAY SERÜVENİ "(SPACE ADVENTURE) projemiz iki farklı ülkeden 10 proje ortağı ile birlikte koordineli ve başarılı bir şekilde devam etmekte.

26.04.2022 352

Projemiz ile çocukların merak duygusunu besleyen uygun öğrenme etkinlikleri düzenlenerek çocukların her açıdan gelişimlerine katkı sağlanmaktadır. Erken çocukluk döneminde çocukların dünya uzay gezegen yıldız gibi kavramlar hakkında bilgi edinmesi farkındalık kazanması açısından önemlidir.
    Bu proje ile okul öncesi dönem çocuklarına gece-gündüz, dünya, gezegen, uzay gibi kavramları yaş gruplarımıza uygun olarak planlanan sanat, deney, hikaye, drama v.b etkinliklerle aktarmaya çalışılmaktadır.26-04-202226-04-202226-04-2022